İSO
Dijital İK Mini MBA - Online
14.10.2024 - 11.11.2024

Dijitalleşme insan kaynakları için ne anlama geliyor? Yeni teknolojileri İK'ya sunabileceği gerçek fırsatları, kendi işlevini ve desteklediği organizasyonu nasıl iyileştirebileceği konusunda yorumlamalıyız.
İnsan Kaynakları departmanlarında dijital dönüşümü daha etkin yönetebilmek ve dijital dönüşüme uyum sağlamak için iyi tanımlanmış Dijital İK Stratejisine ihtiyaç bulunmaktadır.
Teknolojinin artan kullanımıyla birlikte ortaya çıkan yeni iş modelleri, fikirler ve teknolojinin sağladığı fırsatlardan yararlanmak için İK'nın yeni yetenekler, yeni beceriler ve insanları gelecekte neyin üretken kılacağına dair yeni bir anlayış benimsemesi gerekiyor. 
Dijital İK Mini MBA Programı ile insan kaynakları süreçleri, işe alım, eğitim ve değerlendirme gibi konularda katılımcıların bakış açılarını genişletmek amaçlanmıştır.
Program kapsamında değerli eğitmenlerimiz ve konuşmacılarımızla İK departmanlarını geleceğe nasıl hazırlamamız gerektiğini güncel, yerel ve global örnekler üzerinden konuşacağız. 
Dijital İK Mini MBA programımızda siz de yerinizi almak için kaydolabilirsiniz.

Eğitim programı sonunda katılım belgesi verilecektir. MBA Programımızın 7 eğitim başlığına katılan katılımcılarımız katılım belgesi hakkı kazanacaktır. Katılım belgeleri eğitim sonunda mail ile gönderilecektir.

Adres : Online - Zoom

Eğitmenler

Çalışan Bağlılığı Uzmanı, Profesyonel Koç Bertay Fişekçi
Bertay Fişekçi
Çalışan Bağlılığı Uzmanı, Profesyonel Koç


Bertay Fişekçi 1995 İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunudur. 23 yıl boyunca Tıbbi cihazlar sektöründe, sektörün en büyük üç global şirketinde (Siemens AG, Philips Healthcare, General Electric Healthcare) çok farklı görevler üstlenmiş, başarılı bir kariyer öyküsü yaratmıştır. Kariyeri boyunca Almanya’da 5 yıl yaşamış, Global ürün müdürlüğü, Türkiye iş geliştirme müdürlüğü, satış müdürlüğü, distribütör yöneticiliği gibi farklı görevlerde bulunmuştur. 


Son yıllarda topluluğa karşı konuşma ve çalışan bağlılığı konusuna odaklanan Bertay Fişekçi, 2019 yılının Eylül ayında kurumsal hayattan ayrılarak bu konular üzerine odaklandığı şirketini kurmuştur. Çalışan Bağlılığı uzmanı olan Bertay Fişekçi, şirketlerdeki çalışanların bağlılığını arttıran Engage and Grow programının uygulayıcılarından biridir ve her hafta bu konuda bir blog yazısı ile Türkçe içerik yaratmaktadır. (www.bertayfisekci.com/blog) 

Bertay Fişekçi son 6 ay içinde Teva İlaç, Professional Women Network Derneği, Raicam Hidrolik, Aymaksan ve Yapraksan firmalarında çalışan bağlılığı programları yürütmüş ve başarılı sonuçlar almıştır.

Bertay Fişekçi aynı zamanda Engage and Grow firmasının Global Operasyon Müdürü olarak 50 ülkede 300’den fazla koç ile çalışan bağlılığı konusunda birlikte çalışmakta ve deneyim paylaşmaktadır.

Bertay Fişekçi temel eğitimini tamamlamış ve profesyonel koç unvanı kazanmıştır, şu anda ICF onay sürecinde eğitimini devam ettirmektedir. Koçluk alanında kariyerlerinin ortasında yollarını arayan çalışanlara yardımcı olmayı planlamaktadır. 

Çalışan Bağlılığı programı ile şirketlerini kültür dönüşümüne destek veren Bertay Fişekçi, şirketilerin ve ekonominin bağlı çalışanların omuzlarında yükseleceğinin bilincinde olarak bu konuda bir “hareket” başlatılması gerektiğini düşünmektedir ve bu konudaki çabalara destek vermektedir.  
 

İnsan Kaynakları Danışmanı (Dijital İK & İK Teknolojileri) Cengiz Çatalkaya
Cengiz Çatalkaya
İnsan Kaynakları Danışmanı (Dijital İK & İK Teknolojileri)

Dijital İK, İK Teknolojileri ve Dijital İK proje süreçleri konularında danışmanlık yapıyor. Kariyerine 2005 yılında İK Yöneticisi olarak başladı ve farklı sektörlerde şirketlerin İK departmanlarında İK Müdürü ve İK Danışmanı olarak çalıştı. 2012 -2017 yılları arasında Peryön Güney Marmara Yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2018 yılından beri Dijital İK ve yazılım geliştirme projelerinde Proje yöneticisi ve Dijital İK üzerine İK Danışmanı olarak çalışıyor.

Şu anda kurumların İK departmanlarına ve İK yazılım şirketlerine Dijital İK, İK teknolojileri ve Dijital Çalışan Deneyimi konularında danışmanlık veriyor. 

Dijital Kariyer yollarını anlatan “Kariyer 2.0” ve İK’nın değişimini anlatan “İK Neydi Ne Oldu” kitaplarının yazarıdır.
 

Eğitmen/Danışman/Kurucu Bnc Insight Emre Tuna Aydın
Emre Tuna Aydın
Eğitmen/Danışman/Kurucu Bnc Insight

İstanbul Üniversitesi mezunu Emre Tuna Aydın, İşletme, Uluslararası İlişkiler ile Dış Ticaret lisans derecelerine; Galatasaray Üniversitesinde MIS (Yönetim Bilişim Sistemleri) Eğitimi yanında Uluslararası İşletme Yüksek Lisansına sahiptir. 
Kariyerine 2006 yılında Eczacıbaşı’nda sırasıyla Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynaklarında görev yaparak başladı. Daha sonra çeşitli projelerde görev alarak en son insan kaynaklarında çalıştı. Ardından Doğan Yayın Holding – Seat Pagine Gialle ortaklığında kurulan Joint – Venture yapıdaki şirketin tüm süreçlerinde 2 yıl kadar görev aldı.
Kariyerine 2010 – 2016 yılları arasında A.S. Watson'da, Bilgi Sistemleri ve Raporlama müdürü olarak devam etti.
2016 – 2019 yılları arasında Sabancı Holding İK Grup Başkanlığı’nda tüm topluluk HR IT ve Veri projelerinin yönetiminde görev aldı. Veri Analitiği, İş Zekası, Finansal raporlama, ölçümleme ve Veri görselleştirme uzmanlık alanlarıdır.
2013 yılından beri Veri Analitiği, İş Zekası, Raporlama ve diğer alanlarda 500'den fazla yerli ve çok uluslu firmaya farklı eğitim ve danışmanlıklar veren Emre Tuna Aydın, akademik ve profesyonel hayatına devam etmektedir. Bnc Insight ve HrAnalitik şirketi kurucusu olan Emre Tuna Aydın Sabancı Üniversitesi EDU, Türkiye Bankalar Birliği, Peryön gibi ulusal ve uluslararası bir çok alanda eğitimler vermekte ve bazı üniversitelerde Veri Analitiği alanında dersler  vermektedir.
 

Kurumsal Akademi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Erkan Dündar
Erkan Dündar
Kurumsal Akademi ve İnsan Kaynakları Danışmanı

1973 İzmir doğumludur. 1996 yılında  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olmuştur.

1996-1999 İş yaşamına, Yapı ve Kredi Bankası Eğitim Departmanında başlayan Erkan Dündar, burada kültürel değişim projeleri, eğitim ve gelişim tasarımı ve Türkiye’nin ilk bilgisayar destekli eğitim (CBT) projelerinde yer almıştır.

1999 -2007  yılları arasında  Doğuş Grubu’nun İnsan Kaynakları şirketi olan Humanitas Doğuş İnsan Gücü Yönetimi A.Ş  ve yine aynı grubun Garanti Bankası Eğitim Merkezi’nde Eğitim Yönetmeni olarak çalıştı.   Garanti Bankası ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB)nin e öğrenme projelerine liderlik yaptı.  Garanti Bankası kariyer ve yetenek gelişim projesinde görev aldı. Ayrıca  Garanti Eğitim Merkezi süreç ve altyapısının revizyonunu gerçekleştirdi. 

 2007-2012   yılları arasında  holding eğitim müdürü olarak,  Yıldız Holding’e bağlı 65 şirketin eğitim ve gelişim faaliyetlerini düzenleyen Holding Eğitim Departmanını kurdu.  Bu görevinde eğitim süreçleri, katalog eğitimleri, liderlik modeli ve bu modele dayalı liderlik programları, mentorluk sistemleri, iç eğitmenlik sistemleri, uzaktan eğitim altyapısı, ihtiyaç analizi ve ölçme değerlendirme sistemlerini hayata geçirdi  

2012-2014    yıllarında Yıldız Holding’in 4 farklı satış  şirketinin  birleşmesi sonrası kurulan Horizon Pazarlama’da  görev aldı.    Bu süreçteki değişim yönetimi ve eğitim sistemi çalışmaları ile 2014 yılında Brandon Hall Excellence Awards’da 5 farklı kategoride ödüller aldı.

2014-2016  yıllarında Türkiye ve 5 farklı ülkedeki toplam 14 satış şirketinin eğitim gelişim ve organizasyonel gelişim  projelerinden sorumlu Yıldız Holding Perakende Grup Başkanlığı Satış Kabiliyetleri Geliştirme Direktörü olarak görev aldı. 

Erkan Dündar CTI Co-Active Coaching koçluk sertifikasına sahiptir.  

2016 yılından bu yana kurumlara, kurumsal akademi danışmanlığı, insan kaynakları sistemleri danışmanlığı, kurumsal davranış modelleme ve el kitaplarının yazımı, kurumsal eğitim program tasarımı, strateji çalıştayları, iç eğitmenlik sistemleri  konusunda danışmanlık yapmakta ve eğitimler vermektedir.

ATD ve TEGEP adlı eğitim gelişim derneklerine üyedir.

İK Proje Danışmanı ve Eğitmen İpek Aral
İpek Aral
İK Proje Danışmanı ve Eğitmen

İlk, orta, lise öğrenimimi T.E.D. Ankara Koleji’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü 1996 yılında bitirdi. İnsan kaynakları mesleğine 1998 yılında İstanbul’da, OBEY Yönetim Danışmanlık’ta başladı. Birçok işe yerleştirme ve yeniden şirket yapılandırma projelerinde görev aldı. 1999 yılında Migros Ticaret A.Ş. ile görev gereği Ankara’ya döndü, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi Migros ve Şok marketler işe alım ve mağaza açılış süreçlerini yürüttü, insan kaynakları sistemi kurulumu proje ekiplerinde aktif olarak çalıştı. İstanbul’da profesyonel olarak son görevi aldığı VESBO A.Ş.’de insan kaynakları sistemini sıfırdan kurdu, işletti, geliştirdi.

2009 yılında Türkiye’nin ilk kapsamlı İK bloğu Kaynağım İnsan’ı açtı. Kaynağım İnsan blogu ile 2010 yılı Altın Örümcek Web Ödülleri’nde İK Sitesi kategorisi ‘Halkın Seçimi’ ödülünü alırken, 2010 Blog Ödülleri’nde İş Dünyası blogları kategori 2.liğini kazandı. 
2009 yılında serbest insan kaynakları proje danışmanı ve eğitmen olarak çalışmaya başladı. 2011 yılında Aral Kaynağım İnsan Danışmanlık şirketini kurdu. Halen kendi işinin yanında 2020 yılında SCS Global’de İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetimi Danışman Direktörü olarak proje bazlı çalışmalarını yürütmektedir.
PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) ve SHRM (Society For Human Resources Management) ve AOTS Japan (The Association for Overseas Technical Scholarship Japan) üyesidir.
 

 Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı, Galatasaray Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı Prof.Dr. Gülçin Büyüközkan
Prof.Dr. Gülçin Büyüközkan
Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı, Galatasaray Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı

Galatasaray Lisesi’nden sonra 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü tamamladı. Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans derecelerini Fransa’da ENSGI’den (Ecole Nationale Superieure de Génie Industriel) 1996 yılında ve Boğaziçi Üniversitesi’nden 1997 yılında aldı. Endüstri Mühendisliği alanındaki doktora tezi çalışmalarını, kendisine verilen Yükseköğretim Kurulu yurtdışı doktora bursu ile INPG (Institut National Polytechnique de Grenoble), Grenoble, Fransa’da sürdürdü. Tez çalışmalarının bir kısmını, Avrupa Birliği Doktora Bursundan faydalanarak Université Laval, Québec, Kanada’da gerçekleştirdi. 1999 yılında Doktorasını tamamladıktan sonra, Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. 2009 yılında Profesör unvanını alan Gülçin Büyüközkan halen Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı olarak görevlerini sürdürmektedir. Endüstri mühendisliği, lojistik, tedarik zinciri ve dijitalleşme alanlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası makalesi, bildirileri ve kitap bölümleri bulunmaktadır. Lojistik Derneği (LODER) Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof. Büyüközkan, stratejik yönetim, lojistik, tedarik zinciri ve dijital dönüşüm başta olmak üzere değişik konularda endüstriyel eğitimler ile yenilikçi sistemler kurma, sistem iyileştirme ve dijitalleşme odaklı stratejik danışmanlık hizmetleri vermekte, endüstriyel projeler gerçekleştirmektedir.

Eğitmen Volkan Sorarlı
Volkan Sorarlı
Eğitmen

Kariyerinin ilk 12 Yılını FMCG, Gıda, Lojistik ve İlaç sektöründeki firmalarda İnsan Kaynakları alanında işe alım, performans yönetimi, organizasyonel gelişim, eğitim ve ücret yönetimi alanlarında yönetsel deneyiminin ardından son 11 yıldır Walton Group’da İnsan Kaynakları danışmanlığı alanında eğitmen / danışman olarak kariyerine devam etmektedir.

Program
Bitiş
Etkinlik Bilgileri

Eğitim programı sonunda katılım belgesi verilecektir. MBA Programımızın 7 eğitim başlığına katılan katılımcılarımız katılım belgesi hakkı kazanacaktır. Katılım belgeleri eğitim sonunda e-posta ile gönderilecektir.

Program İçeriği 

• Dijital Dönüşümde İK'nın Rolü
• İK Analitiği ve İş Zekâsı 
• Yeni Dünya'da Yeni Yetkinlikler
• Dijital İK Yazılım ve Proje süreçleri
• Dijital Çalışan Deneyimi
• Dijital Onboarding Süreçleri
• Yeni Dünya'da Yeni Yetkinlikler
• Kariyer ve Yetenek Yönetimi Sistemleri 
• Dijital İşe Alım
• Eğitim ve Gelişim Yönetiminin Dijitalleşmesi

Eğitimler 13:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleşecektir. Sadece 30 Ekim 2024 Çarşamba günü 09:30 - 12:30 saatleri arasında sabah gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde bir gün öncesinden katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Ücret ve Kayıt: 
Programa katılım ücretsizdir.

İrtibat:
İstanbul Sanayi Odası Eğitim Şubesi
akademi@iso.org.tr
Tel: +90 212 252 29 00 / 362 - 363

Kayıt

Eğitime kayıt için tıklayınız.