İSO

Başarılı İşveren Markası Yaratmak Eğitimi

    Eğitimde işveren markasının temel prensipleri aktarılıp şirkette işveren markası çalışmalarının nasıl yapılması gerektiği uygulamalarla anlatılacaktır. 

    Hedef Kitle: Tüm Şirketlerdeki İnsan Kaynakları Yöneticileri

    Eğitim İçerik
    1 İşveren Markasına Giriş
    -    Yetenekleri Çekmek
    -    Yetenekleri Kurumda Tutmak
    -    Yeteneklerin Bağlılığı
    -    İşveren Markası Neden Gerekti? 
    İşveren Markası Yolculuğu
    -    İşveren Markası Nasıl Oluşturulur?
    -    Adım Adım İşveren Markası Yolculuğu
    Hedefleri Belirlemek
    -    İşveren Markasının Hedefini Seçmek
    Kurum Kültürü Analizi
    -    Kültürü İşveren Markası Bakış Açısı İle Ölçmek
    -    İç ve Dış Analiz
    İşveren Marka Kişiliği
    -    Çalışan ve Adaylarla Nasıl Konuşmalı?
    -    Marka Kişiliği Nasıl Belirlenir?
    Çalışan Değer Önermesini (EVP) Belirlemek
    -    Güçlü ve Gelişime Açık Yanları Belirlemek
    -    Değer Önermesinin Temelleri
    -    Manifesto ve EVP’yi Oluşturmak
    Aksiyon ve İletişim Haritasını Oluşturmak
    -    Aksiyon Haritaları
    -    İletişim Planları 

    Eğitim 10 Mayıs 2024 tarihinde 09:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Eğitim Yeri: Odakule – İstanbul Sanayi Odası Eğitim Salonu
     
    Ücret ve Kayıt:
    Eğitime katılım ücretlidir.

    İSO Üyesi: 2.500 TL 
    Katılımcı: 2.750 TL 

    Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında online olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir.
    Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir. 

    Banka havalesi için hesap bilgileri:
    Hesap Sahibi: İstanbul Sanayi Odası
    IBAN No: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56 (İŞ BANKASI)
    Banka Havalesi ile ödeme yapacak katılımcıların dikkatine:
    Banka havalesi ile ödeme yapan katılımcıların, öncelikle kontenjan durumunu kontrol etmeleri ve ödeme sonrası dekontlarını e-posta/faks ile tarafımıza iletmesi, ardından aşağıdaki link aracılığı ile kaydolması gerekmektedir. Online kayıt yapmaksızın sadece ücretin yatırılmış olması, eğitime kaydın gerçekleştirildiği anlamına gelmemektedir.

    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : ODAKULE (MERKEZ);

Eğitmenler

Picture
Dr. Engin Baran
Danışman, Eğitmen

İstanbul Alman Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği eğitimi gördü. Bu dönemde Alman Askeri Akademisi’nin Havacılık ve Uzay Araştırmaları bölümünde bir projeye katıldı. Boğaziçi Üniversitesi  Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde Master yaptığı dönemde önce Ürün Müdürlüğü, daha sonra Bilgi Sistemleri Bölüm Müdür Yardımcılığı yaptı. 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümüne geçerek Pazarlama ve Organizasyon Teorisi üzerine Doktora yaptı. Tezini İnovasyon ve Yeni Ürün Geliştirme üzerine hazırladı. Aynı dönemde, özel bir şirkette Satışve Pazarlama Müdürlüğü görevinde bulundu. 
2000 yılından bu yana Işık, Bahçeşehir, Sabancı ve Bilgi Üniversitelerinde Stratejik Pazarlama, Stratejik Marka Yönetimi, İnovasyon Yönetimi ve B2B Pazarlama dersleri veren Baran, bugün halen Sabancı Üniversitesi Marka Pratikleri yüksek lisans 
programında eğitmen olarak yer almaktadır. Uzmanlık konuları çerçevesinde, bugüne kadar yurt içinde ve dışında çok sayıda konferansta konuşmacı olarak yer alan Baran, halen Türkiye'de ve Almanya'da farklı şirketlere İşveren Markası ve Pazarlama konularında danışmanlık yapmaktadır. Bu güne kadar birlikte çalıştığı şirketler arasında 3M, Turkcell, Mercedes-Benz, Eczacıbaşı Holding, Bayer, Petrol Ofisi, Ülker, Efes Pilsen, Akbank, Arçelik, DHL, FIAT, DoğuşHolding, Finansbank, Anadolu Hayat Emeklilik, AVEA, Türk Telekom, TTNET, İşBankası, Alfa Romeo, Gösaş, dDf, İDO, Siegel+Gale, Danone, TEB, Siemens, ETİ, Hugo Boss, Garanti Bankası, HSBC, Nobel İlaç, AKG, Yapı Kredi, Dagi, Schneider Elektrik, Novo Nordisk, Perfetti van Melle, Mastercard, Aksa Akrilik, Koçtaş, Borsaİstanbul, JTI, Denizbank, Hayat Kimya, AXA Sigorta, Allergan, Otokar, CMS, Imperial Tobacco, Garanti Emeklilik, CISCO, BNP Paribas, Klimasan, Marsan, Kuveyt Türk, Studiosus Reisen, Orta Anadolu, Gedore Altaş, ÇağdaşHolding, Kızılay, Özden Holding, Sparkasse Köln, Kariyer.net, Takasbank, Garanti Faktoring, Otokoç Otomotiv, SabancıDx, Coca-Cola İçecek, Aras Kargo, Borusan Limanı,Akdeniz Chemson, Viessmann, Canon, AssisTT, Bakioğlu Holding, Güzel Enerji, Penta Teknoloji, Yurtiçi Kargo gibi farklı sektörlerden şirketler bulunmaktadır.Ana dil seviyesinde Almanca ve çok iyi derecede İngilizce bilen Baran, başlangıç seviyesinde İspanyolca konuşmaktadır. IRO Yönetim Kurulu, Crossroads - Heritage ve İMSAD dergilerinin Yayın Kurulu, Peryön Danışmanlar Kurulunda yer almıştır. Ayrıca halen Sabancı Üniversitesi Turquality programında eğitmen olarak çalışmaktadır. Bunun dışında İşveren Markası üzerine Türkiye’de 2016 yılında “Gel, Kal, Bağlan” ve Almanya’da 2017 yılında “Employer Branding” isimli kitapları yayınlanmıştır.