İSO

Satınalma'da Kurulum Gelişim ve Dijital Dönüşüm Webinarı

    Webinarda satınalma konusunu uçtan uca, dünyadaki gelişmeler ve global ekonomi eşliğinde, stratejik bakış açısıyla ele alarak, dijitallemeyi de kapsayacak şekilde katılımcılara sunmak amaçlanmaktadır.

    Eğitim İçerik
    Satınalma, bir işletmenin hayati fonksiyonlarından biridir. Bu nedenle, eğitimde öncelikle Satınalma'nın temelleri ve kurulumu stratejik bir kapsamda, dünyadaki gelişmeler ve global ekonomi ışığında ele alınacaktır. Ardından, sağlam temellerle oluşturulan bu yapının nasıl geliştirilebileceği, dünya ile uyumlu hale getirilebileceği işlenecektir ve uluslararası Satınalma yapılarıyla nasıl uyumlu hale getirilebileceği üzerinde durulacaktır. Son olarak, teknoloji ve dijitalleşmenin dünyaya ve Satınalma süreçlerine etkileri incelenecek ve bu süreçlerin nasıl daha etkin, şeffaf ve hızlı hale getirilebileceği üzerinde durulacaktır. Eğitim boyunca, dünya genelinde kabul görmüş en iyi uygulamalar (best-practice) ve literatüre geçmiş yeni önermeler de paylaşılacaktır.
    Hedef Kitle: Bu eğitim, Satınalma ve Tedarik Zinciri Profesyonelleriyle birlikte Satış, Pazarlama, IT, Operasyon, Üretim ve Planlama gibi iş birimleri çalışanlarına yöneliktir. Ayrıca, iş dünyasında başarılı olmak isteyen, global standartları hedefleyen, ciro, karlılık, nakit akışı ve işletme sermayesinde hedeflerini tutturmak isteyen CEO'lar, Genel Müdürler ve şirket sahipleri için de büyük önem taşımaktadır.

    Eğitim 09 Mayıs 2024 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde eğitim sabahı katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

    Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Ücret ve Kayıt: Eğitime katılım ücretsizdir.

    Eğitime kayıt için tıklayınız.


     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Dr. Hakan Beker
Kurucu ve Satınalma Grup Müdürü

Dr. Hasan Hakan Beker, 1982 İstanbul doğumludur, evli ve 1 çocuk babasıdır. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği/Sistem Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Tedarik Zinciri üzerine Purdue University’de birincilikle ve Doktora eğitimini Satınalma üzerine York University’de aynı şekilde birincilikle tamamlamıştır. Satınalma ve Tedarik Zincirinin çeşitli fonksiyonlarında uzun yıllardır yöneticilik yapmakta ve çeşitli platformlarda ülkemizi yurtdışında temsil etmektedir. Satınalma alanında teori ve uygulama noktalarında önermelerde bulunarak mesleğin gelişimi adına çalışmalar yapmaktadır. «Satınalma ‘da Kurulum Gelişim ve Dijital Dönüşüm» kitabının ve «İletişim, Müzakere ve Zaman Yönetimi» kitabının yazarıdır. Satınalma, İletişim, Müzakere, Zaman Yönetimi ve Risk Yönetimi gibi alanlarda eğitimler vermekte ve danışmanlık yapmaktadır. Sektörde aktif olarak çalışan, bu alanda aynı anda eğitim ve danışmanlık veren ve kitapları olan tek eğitmendir.