İSO

Zaman Yönetimi Eğitimi - Sınıf

    Eğitim Amacı: Zaman yönetimi teknikleri eğitimi zaman yönetimi konusunda sorunlar yaşayan bireylerin zamanlarını nasıl daha etkili ve verimli bir şekilde kullanabilmesine yol gösterecek bir içerik oluşmasını sağlamaktır. 

    Eğitim İçeriği:
    • Zaman Kavramı ve Zaman Tuzakları
    • Zaman Yönetiminin Kalbi: Hedefler
    • Parkinson Kanunu
    • İş Yığınlama
    • Büyük Taşlar Yaklaşımı
    • Takvim ile yaşamak ve zamanı kutulamak
    • Kişisel Kanban
    • Pomodoro Tekniği, Zinciri Kırma Tekniği

    Hedef Kitle: Zamanını daha etkin yönetmek isteyen herkes

    Eğitim Yeri: Odakule, Meşrutiyet Cad. No:63, 34430 Beyoğlu/İstanbul 
    Eğitim yeri ve diğer bilgileri eğitim öncesinde katılımcılarımıza iletilecektir.

    Ücret ve Kayıt:
    Eğitime katılım ücretlidir.
    İSO Üyesi: 2.500 TL 
    Katılımcı: 2.750 TL 

    Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında online olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir.

    Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir. 

    Banka havalesi için hesap bilgileri:
    Hesap Sahibi: İstanbul Sanayi Odası
    IBAN No: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56 (İŞ BANKASI)

    Banka Havalesi ile ödeme yapacak katılımcıların dikkatine:
    Banka havalesi ile ödeme yapan katılımcıların, öncelikle kontenjan durumunu kontrol etmeleri ve ödeme sonrası dekontlarını e-posta/faks ile tarafımıza iletmesi, ardından aşağıdaki link aracılığı ile kaydolması gerekmektedir. Online kayıt yapmaksızın sadece ücretin yatırılmış olması, eğitime kaydın gerçekleştirildiği anlamına gelmemektedir.

    Eğitime Kayıt için Tıklayınız.

Adres : ODAKULE (MERKEZ);

Eğitmenler

Picture
Öğr. Gör. Onur Özcan
Agile Koç , Proje Lideri, Öğretim Görevlisi

Kariyerine 2005 yılında Garanti Bankası’nda Müşteri Temsilcisi olarak başladı. 2006 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu’na bağlı Sahtecilik Tespit ve Engelleme birimine geçti. Bu birimde 4 yıl boyunca müşteri ve paydaş olarak pek çok yazılım projesine dahil oldu. 

Dahil olduğu projelerde edindiği tecrübeler sonrasında 2010 yılında Kıdemli İş Analisti olarak Garanti Teknoloji’ye geçiş yaptı. Garanti Teknoloji’de kredi değerlendirme, sahtecilik tespit/engelleme ve karar destek sistemleri projelerinde görev aldı. 

Ardından başta Denizbank olmak üzere Türkiye’deki pek çok banka ve finans kuruluşuna yazılım çözümleri üreten Intertech’e iş süreçleri yönetimi uygulamalarından sorumlu İş Analiz Takım Lideri olarak transfer oldu. Intertech’te Temel Bankacılık, İş Süreçleri Yönetimi, Mobil Bankacılık, Sosyal Medya Bankacılığı gibi alanlarda projelere katkı sağladı.

Bankacılık alanındaki tecrübelerini web teknolojileri ile harmanlamak için 2012 başında eBay’e (Gittigidiyor) İş Analiz Yöneticisi olarak transfer oldu. Aynı yıl çevik (agile) yaklaşımlarla ilgilenmeye başlayan Onur Özcan kısa sürede Professional Scrum Master sertifikasına sahip oldu. 

2014 yılında Vodafone ve yemeksepeti.com’un organizasyonel ve teknik çevikliğinin artırılması yönündeki dönüşüm projelerinde Çeviklik (Agile) Koçu ve danışmanı olarak görev aldı. Aynı yıl, Çevik Proje Yönetimi konulu tezi ile Yazılım Teknolojileri alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Onur Özcan, aynı yıl içerisinde Professional Scrum Product Owner ve Professional Scrum Developer sertifikalarına sahip oldu. 

2015 yılında Türk Telekom Çevik Stüdyo ekibine Çeviklik (Agile) Koçu olarak katıldı. Türk Telekom bünyesinde yüzlerce BT ve BT dışı alanlardaki profesyoneli çevik yaklaşımlarla ilgili eğitti ve pek çok projeye Çeviklik (Agile) Koçu olarak destek verdi.

Halen bağımsız danışman olarak İş Analizi, Yazılım Kalitesi & Testi ve Çevik (Agile) Yöntemler ile ilgili eğitimler vermekte ve Türkiye’deki pek çok kuruma yazılım geliştirme süreçlerinin iyileştirilmesi için yardımcı olmaktadır. Birlikte çalıştığı kurumlardan bazıları Türk Telekom, Tatilbudur.com, Hitit Computer Services, Innova, Argela, Pegasus Havayolları, Roche Diagnostics, Sebit, Hayat Varlık A.Ş., Yıldız Holding, Çelik Motor, ULAK Haberleşme A.Ş., STM, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., Otomatica Otomasyon, Linktera, Cybernet, Paynet, Arena Bilgisayar, Bilyoner, Sodexo, Tofaş’tır.

Onur Özcan halen Bahçeşehir Üniversitesi’nde çevik yaklaşımlar ve iş analizi ile ilgili yüksek lisans dersleri de yürütmektedir.