İSO

İş Yaşamında Sosyal İnovasyon Webinarı

    Webinar Amacı: İş Dünyasında Olan Kişilerin, Sosyal Yaşamlarında Yaratıcı Çözümler Taşıyarak Yenilikçi ve Esnek Bir Bakış Açısı ile Esneklik Kazanması Amaçlanmaktadır. 

    Webinar İçeriği:
    - İnovasyon ve Sosyal Hayattaki Rolü 
    - İş ve Sosyal Hayat Birlikteliği 
    - İnsan Nasıl Hayatta Kalır? 
    - Sosyal Hayatta İnovasyonun Faydaları 
    - Konfor Alanından Çıkmak
    - Esneklik Nasıl Sağlanır? 
    - Bir’de böyle mi baksak? 
    - Sosyal Hayatta İnovasyon ile Mutluluk İlişkisi
    - Sorun mu? Fırsat mı? 
    -Kırmızı Çizgilerimize İnovatif Bakış 
    - Sosyal Hayatta İnovatif Olmanın Pratiği 
    -Uygulamalar 

    Webinar'ın Hedef Kitlesi: Tüm iş yaşamında çalışan bireyler katılabilirler .

    Webinar 13 Aralık 2024 tarihinde 14:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Webinar Zoom alt yapısı kullanılarak yapılacak olup, Webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 
    Webinar günü, başlama saatinden 10 dakika önce linke tıkladığınızda Webinar'ın gerçekleşeceği sınıfa girmiş olacaksınız.

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Webinar Yeri: Online / Zoom 
    Ücret ve Kayıt: Katılım ücretsizdir.

    Kayıt için Tıklayınız.

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Hediye Soyyiğit
Kurucu, Eğitmen

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,  İktisat bölümü mezunu olup, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir. Bankacılık sektöründe çalıştığı dönemde almış olduğu eğitimler ile, kurum içi çalışanların, grup eğitimleri, oryantasyon, iş süreçlerinin iyileştirilmesi çalışmaları ve proje geliştirme alanlarında kurum içi çalışmalara başlamıştır. O dönemle ‘’ yeni işe giren ve yönetici havuzunda olanlara’’ Koçluk yapmaya başlamıştır. Bu süre zarfında edinmiş olduğu kişisel yetkinlikler ve almış olduğu insanın çalışma performansı ve motivasyonu üzerine davranışsal eğitimler ile koçluk deneyimlerini birleştirerek, 2018 yılında kendi eğitim şirketini kurarak, kız çocuklarının eğitimi için vakıf kurma ve sürdürülebilirliğini sağlama vizyonu ile, aslında yapmış olduğu işin gerçek sektörüne giriş yapmıştır. 2018 Nisan ayı itibariyle, hız kesmeden, kurumsal danışmanlık ve kurumsal eğitimlere devam etmiş , aynı zamanda proje bazlı, konusunda uzman eğitmenlerle çalışmaya başlamıştır. Üniversite bünyesinde çeşitli seminer ve konferanslara konuşmacı olarak katılmıştır. Psikolog, psikoteknik uzmanı, endüstri mühendisi, kimya mühendisi , sosyolog ve davranış bilimci bir ekip ile bir yazılım programı geliştirerek oyunlaştırma modeli ile eğitimleri kurgulamaya başlamıştır. Eğitimlerde katılımcıların davranışlarını değiştirmek ve farkındalığı arttırmak için kişilere birebir farkındalık yaratmanın önemi ile, eğitim süreç ve içeriklerini farklılaştırmıştır. Bu yazılımla yapmış olduğu uygulamalar neticesinde, 2020 yılında Japon Otomotiv şirketinde yapmış olduğu 14 saatlik kısa bir eğitim programından sonra , çalışan verimliliğini iki katına çıkarmış , İnsan Kaynaklarında İnovasyon ve Müşteri Memnuniyetinde  başarı ödülleri olmak üzere Stevies’den Uluslararası iki ödülü 2021 yılında almıştır. Bu eğitim modelini Unicorn’s Effect ismi ile literatüre geçirmiştir.Birçok sektörde hem online, hem de sınıf ortamında eğitimler vermeye devam etmenin yanı sıra, farklı kılan özelliği ekibi ile geliştirdiği bilişsel ve davranışsal zekayı harekete geçiren yazılım programı ve gruplara özel oyunlaştırmaları ile, eğitimlerin sürdürülebilir ve sonuç odaklı olması, eğitimlerden sonra katılımcıların takibi ile, kişiler ile arasında bağ kurmasıdır.Bir çok firmanın üst düzey yöneticisine bire bir koçluk yapmanın yanında,  kişilere de kariyer ve yaşam koçluğu hizmeti vermektedir. Bir üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde programlanan yeni dönemde dijital / online eğitim içeriklerini hazırlayarak sunmaktadır.