İSO

Aile İlişkilerinin & Şirketin Kurumsallaştırılması ve Yönetime Uyarlaması Webinarı

    Aile  şirketlerinin  nesilden  nesile  devamı  için  ekolojik  ve  sosyal  sürdürülebilirlik bağlamında  ülke  ve  dünya  norm  ve  politikaları  ile  hizalanması  mevzuatlar  ve uygulamalar anlamında günümüzde çok önem kazanmaktadır. 
    Webinarda şirketin nesiller boyu devamını sağlamak karışık ve zor gibi görünmekle beraber aslında kolay ve uygulanabilir yöntemlerle  bunun  sağlanabileceğini  katılımcılara  aktarılması amaçlanmaktadır.  Bu adımları atarken  nerden  ve  nasıl  başlanacağını örneklerle  beraber sade bir sunum dili ile paylaşılacaktır.

    Eğitim İçerik
    1.  Aile Şirketlerinin Tanımı
    2.  Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Aile Şirketlerinin Yeri
    3.  Aile Şirketlerinde Karşılaşılan Sorunlar ve Yok Olma Nedenleri
    4.  Nesilden Nesile Geçişin Kolay ve Uygulanabilir Formülü
    5.  Ne Yapsam Nereden Başlasam?
    6.  Gerçek Vakalar “Aile Şirketi Nasıl Batırılır?” & “Aile Şirketi Nesilden Nesile Nasıl Devam Eder?

    Webinar 15 Ağustos 2024 tarihinde 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Eğitim Yeri: Zoom/Online  

    Zoom bilgileri, kayıtlı katılımcılarımıza eğitim günü iletilecektir. 

    Ücret ve Kayıt:
    Eğitime katılım ücretsizdir

    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Filiz Cüreklibatır
Kurucu

Filiz Cüreklibatır Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Misafir öğrenci olarak London School Of Economics'te Uluslararası Ekonomi ve Siyaset Bilimi bölümünde 2 yıl okudu ve sertifika aldı. İngiltere'de Yönetim Koçluğu ile tanıştı ve Türkiye'nin ilk Yönetim Koçlarından biri oldu. Ardından Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü’nde Master yaptı.Çalışma hayatına Brüksel’de Avrupa Birliği Komisyonu eğitim bölümünde başladı. Kariyerine yurtiçi ve yurtdışında enerji, bilişim teknolojileri, finans, hizmet sektörü ve sigorta sektörlerinde devam etti. 2009 yılından beri Humanplus şirketinde Kurucu Genel Müdür olarak, farklı sektörlerden onlarca firmaya eğitim ve koçluk hizmeti vermektedir. 2003 yılından beri Aile Şirketlerinin sürdürülebilirliği için kendisinin geliştirdiği “ Aile Şirketleri Koçluğu “ programı ile aile içindeki çatışmaları önleyerek “ortak niyet, ortak akıl, ortak dil” oluşturarak nesiller boyu geçişi “Aile Meclisi Belgesi” ve “ Aile Şirketi Anayasası” oluşturarak 40 dan fazla Aile Şirketine destek olmaktadır. 
Halen Varoluşçu Koçluk eğitim programları yaklaşımı ile bireysel koçluk çalışmaları ve Aile Şirketleri koçu ve Yönetim koçu olarak birçok projede görev almaktadır. Aile Şirketlerinin sürdürülebilirliği konusunda kendisinin birçok dergi ve gazetede yayınları bulunmaktadır. Halen Boğaziçi Üniversitesinde ve BÜYEM için Liderlik ve Proje Yönetimi olmak üzere ders vermektedir. Kendisi 25 yıldan fazla yönetim koçu olarak 1000 den fazla kişi ile çalışmıştır.