İSO

İhracatı Artırmada Yapay Zeka Strateji ve Uygulamaları Online Eğitimi

    Bu eğitim içeriği, katılımcıların yapay zeka teknolojilerinin ihracat süreçlerindeki potansiyelini anlamalarına ve bu teknolojileri etkin bir şekilde kullanarak rekabet avantajı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

     

    Eğitim İçerik

    • Dijital Dönüşüm

    • Yapay Zeka Nedir?

    • Yapay Zekanın Diğer Yeni Nesil Teknolojiler ile İlişkisi

    • İş Dünyasında Yapay Zeka

    • Üretken Yapay Zeka

    • Üretken Yapay Zeka ve Dış Ticaret

    • Yapay Zeka ve İhracat Süreçleri

    o Verimlilik Artışı

    o İhracat Performans Artışı

    o Veri Odaklı İhracat Yönetimi

    o Proaktif İhracat Yönetimi

    • İhracat Yapay Zeka Uygulama Alanları

    o İhracatta Tahmine Dayalı Analitik

    o Yapay Zeka Tabanlı Risk Yönetimi

    o Akıllı Lojistik

    o İhracat Genel Optimizasyonu

    • Örnek Uygulama/Teknolojiler

    • İhracatçı Firmalara/İşletmelere Yol Haritası, Öneriler

     

    Hedef Kitle: Yapay zeka ve ihracat süreçlerinde yapay zeka teknolojilerin kullanım alanları konusunda bilgi sahibi olmak isteyen, işletmelerinde ihracat süreçlerinde yapay zeka teknolojilerinin devreye alınması adına yol haritası, önerileri dinlemek isteyen her düzeyden çalışan, yönetici, iş insanları.

     

    Eğitim 29 Ağustos 2024 tarihinde 16:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

     

    Eğitim Yeri: Zoom/Online  

     

    Zoom bilgileri, kayıtlı katılımcılarımıza eğitim günü iletilecektir. 

     

    Ücret ve Kayıt:

    Eğitime katılım ücretsizdir

    Eğitime kayıt için tıklayınız.

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Dr. Umut Köksal
UK Danışmanlık Kurucusu, Öğretim Üyesi ve Dijital Dönüşüm Danışmanı

Dr. Umut Kök sal, UK Danışmanlık Kurucusu, Öğretim Üyesi ve Dijital Dönüşüm Danışmanıdır.
25 yıllık mesleki yaşamı akabinde, ülkemiz ve başta Azerbaycan olmak üzere Dünya’nın farklı ülkelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi, Dijital Dönüşüm Stratejileri, Yeni Nesil Teknolojiler, İK’da Yeni Nesil Teknolojiler, Yapay Zeka konularında dersler vermekte ve uluslararası dev şirketlere danışmanlık yapmaktadır. Kendisinin çalışmalar yaptığı sektörler arasında, Telekom, Finans, Bankacılık, Üretim,Perakende, Sigortacılık,Madencilik, Teknoloji,Kamu Sektörü gibi 10’dan fazla sektör bulunmaktadır.
Ülkemizde kendisinin eğitim verdiği kurumlar arasında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yapay Zeka Akademisi, PERYÖN Dijital Akademi gibi alanının önemli kurum ve kuruluşları da yer almaktadır.
Dr. Köksal, Gedik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde Türkçe ve İngilizce olarak Dijital Dönüşüm, İş Yaşamında Yapay Zeka, İş Yaşamında Makine ve Derin Öğrenmesi, İnsan Kaynaklarının Dijitalleşmesi, Blockchain, Robotik Proses Otomasyonu konularında lisans, yüksek lisans ve SEM düzeyinde hocalık yapmaktadır.
Ülkemizin en önemli STK’ların bir tanesi olan GYİAD’ın 17. Dönem Yönetim Kurulu Akademik Araştırmalar Eşbaşkanı olan Dr. Köksal, ülkemiz ve dünya dijital ekosistemine yaptığı çalışmalar ile katkı sunmaya gayret etmektedir. Bu görevi esnasında, Dijital Dönüşüm, Dijital Çeviklik konularındaki makaleleri başta Dünya Gazetesi olmak üzere yerli ve yabancı basın yayın organlarında da yayımlanmıştır. Kendisinin yazmış olduğu ve alanında Dünya’da alanı itibarı ilk kabul edilen HR Marketing: İnsan Kaynaklarına Pazarlama Dokunuşu isimli bir kitabı bulunmaktadır.