İSO

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Webinarı

    Aile işletmelerinin kurumsallaşması sürecinde sahipler ve yöneticilerin bakış açıları belirleyici rol oynamaktadır. Kurumsallaşmanın ilk ve en önemli adımı da kurumsallaşmanın önemini kavramaktan geçmektedir. Bu eğitimde, kurumsallaşmanın sonuçları ve kurumsallaşamamanın bedeli ele alınacaktır.
     

    Eğitim İçerik

    1. İşletme Yönetiminin Amacı

    2. Kurumsallaşma ve Yönetim

    3. Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma Süreci

    4. Kurumsallaşmanın Nedenleri ve Sonuçları

    5. Kurumsallaşmanın İşletmelere Maliyeti

    6. Dünyadan ve Türkiye’den Kurumsallaşma Örnekleri

    Eğitimin odak noktası: Yönetim teorileri bağlamında kurumsallaşmanın yeri, önemi, sürdürülebilirliği ve işletmelerin uzun yaşamalarına katkıları incelenecektir.
     

    Eğitimin Hedef Kitlesi: İşletme sahipleri, üst ve orta düzey yöneticiler
    Eğitime giriş için tıklayınız. 

    Eğitim 01 Ağustos 2024 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde eğitim sabahı katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

     

    Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

     

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Prof. Dr. Hakkı AKTAŞ
Prof. Dr. İstanbul Üniversitesi/İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi

1976 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 1994 yılında Kuleli Askerî Lisesi’nden, 1998 yılında Hava Harp Okulu, Uçak Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Uçak Mühendisliği yüksek lisans programını, 2004 yılında Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Gelişimi Bilim Dalı’nda yüksek lisans programlarını tamamlamış, 2011 yılında ise İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Örgütsel Davranış Bilim Dalı’nda doktora eğitimini tamamlamıştır. 2002-2012 yılları arasında Hava Harp Okulu’nda Öğretim Elemanı olarak yapmıştır. 2013-2015 yılları arasında ise Bahçeşehir Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Yrd. Doç. Dr. olarak atanmış, lisans ve lisansüstü düzeyde dersler vermiş, Dekan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2015 yılından itibaren İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Örgütsel Davranış Ana Bilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 2016 yılında “Yönetim ve Strateji” alanında Doçent ve 2023 yılında Profesör unvanı alan Dr. AKTAŞ’ın, çok sayıda ulusal ve uluslararası konferans bildirileri, dergi makaleleri ve kitap bölümleri ile “Kültürel Temelleri ile Otokratik ve Narsistik Liderlik” isimli yayımlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Journal of Organizational Behavior Review Dergisi'nin editörlüğünü yürütmektedir. İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi Fakülte Kurulu ve "Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Enstitüsü" Yönetim Kurulu üyesidir.