İSO

Aidiyet Yönetimi Webinarı Webinarı

    Kurumsal firmalarda çalışanların şirkete – markalarına- yaptıkları işe olan aidiyetleri çok çabuk tükeniyor veya sağlanamıyor. Bu anlamda “aidiyet” olgusu gerek çalışanlar gerekse şirketler tarafından stratejik yönetilmesi gereken ayrı bir canlı dinamiktir.  Bu dinamiğin bir sistem içinde takip edilmesi-yönetilmesi gerekmektedir. Webinarda aidiyet kavramı hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

    Eğitim İçeriği
    • Aidiyet Nedir?  Kaça ayrılır?
    • Aidiyet Yönetimi Nedir?
    • Aidiyet Yönetimi Hangi Aşamalardan Oluşur?
    • Aidiyet Yönetiminin Sürdürülebilirliği Nasıl Sağlanır?
    • Aidiyet Çalışmaları Nelerdir?  (Check Up)

    Hedef Kitle: Yönetimler - Çalışanlar

    Webinar 21 Ağustos 2024 tarihinde 13:30–16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak webinarda, webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

    Webinar günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Eğitim Yeri: Online / Zoom 

    Ücret ve Kayıt:
    Katılım ücretsizdir.
    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Özlem Narman
Yönetim Danışmanı

1975 Almanya doğumluyum. Orta ve Lise eğitimim  Almanya’da tamamladıktan sonra 1995 yılı Türkiye’ye kesin dönüş yaparak 2000 yılında Uludağ Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği  bölümünden mezun oldum. 1995-2022 yılları arasında farklı sektörlerde farklı pozisyonlarda profesyonel çalışma hayatına devam ederken , Anadolu Üniversitesi  İktisat ve İdari  İşler Fakültesi İşletme Yönetimi  mezuniyetimi  de tamamlayarak 2016 yılından itibaren faaliyet gösteren şirketim NRM Danışmanlık ile birlikte profesyonel olarak Yönet im Danışmanlığı hizmetini sunmaya başladım. Liderlik Okulu bünyesinden almış olduğum tüm spesifik sertifikasyon programları ile birlikte uzmanlık alanlarımı genişleterek, iş hayatı deneyimlerim ile sentezlediğim bir eğitim programı modelini  sunmaya devam etmekteyim. 
Aynı zamanda “Sürdürülebilirlik” başlığı altında TAİDER bünyesinde yer alan “Kuzey Yıldızı Projesi ”n de Denetleyici - Danışman olarak faali yet göstermekteyim. Bir diğer yandan TR ihracatları hususunda birçok sektörel proje ve işbirliği  gerçekleştiriyor; uluslararası pazarlara giriş ile ilgili  çözüm ortaklıkları yaratıyor ; İİB-İTKİB-İMMİB gibi kurumlara eğitim hizmeti veriyorum. Uluslararası platformlarda uzmanlık alanlarım hakkında köşe yazıları yazıyor, dünya ekonomisinin sürdürülebilirliğine olan ilgim ile birlikte çevresel sürdürülebilirlik başlıklarına yönelik yeni projelere - startuplara yatırımcılar bularak iş dünyasına adım atmaları için rehberlik ediyorum. 
Amacım şirketimin öz felsefesi  olan “Önce İnsan” başlığını tüm sektörlere iletmek; insan faktörünün her işletmede en önemli  yerde olduğunu ve gerçek anlamda optimum yönetimle mükemmel yönetilebileceğini paylaşmaktır.