İSO

Enerji Destekleri Webinarı


    Webinarda enerji destekleri mekanizmalarının tanıtılması ve örneklerle desteklenmesi kapsamında enerji verimliliği destekleri ve ilgili teşvikler hususlarında bilgilendirme yapılması ve farkındalığın artırılması amaçlanmaktadır.

    Eğitim İçeriği
    a.  Verimlilik Artırıcı Proje Destekleri
    b.  Gönüllü Anlaşma Destekleri
    c.  5. Bölge Teşvikleri
    d.  KOSGEB Enerji Verimliliği Destekleri 
    e.  Teknik Hibe & Yurtdışı Hibe Olanaklar

    Hedef Kitle: Enerji verimliliği projeleri gerçekleştiren & gerçekleştirmeyi planlayan şirketler, ilgili birimlerde çalışan şirket çalışanları ve yetkilileri, enerji verimliliği alanlarında çalışmalar yapan üniversite öğrencileri, akademik çalışanlar, start-up ekipleri

    Webinar 13 Eylül 2024 tarihinde 14:30–17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak webinarda, webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

    Webinar günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Eğitim Yeri: Online / Zoom 


    Ücret ve Kayıt:
    Katılım ücretsizdir.


    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Özlem Kıldır
CEO, Profinstance Danışmanlık & Eğitim

Lisans ve MBA derecelerini ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü ve ODTÜ İşletme Bölümü’nden sırasıyla 1999 ve 2001 yıllarında almıştır. Profesyonel hayatına İşbankası Grubu bünyesinde başlamış ve ağırlıklı olarak kurumsal finansman, kurumsal krediler ve proje finansmanı, strateji, hazine, denetim alanlarında çalışmıştır. Önemli iş deneyimi elde ettiği proje finansmanı alanında, Türkiye’de 2009 yılından itibaren gerçekleştirilen altyapı, enerji, özelleştirme, satın alım projelerinin finansmanında İş Bankası adına “konsorsiyum lideri düzenleyici banka yöneticisi” ve “proje finansmanı yöneticisi” olarak finansman yapılarının kurulmasında öncü aktif rol üstlenmiştir. Bu güne kadar proje finansmanı işlemlerinde yer aldığı toplam finansman tutarı 20 milyar USD'yi aşmıştır. Özlem Kıldır, kurumsal ve orta ölçekli şirketlere; proje finansmanı, kurumsal finansman, kamu-özel sektör ortaklığı modelleri, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği finansmanı, altyapı finansmanı, kredi risk yönetimi ve yapılandırma kredileri, birleşme ve devralmalar, mühendislik finansmanı, sürdürülebilir kalkınma finansmanı ve finansal denetim ve yönetim alanlarında hizmet veren alanında seçkin bir proje finansmanı danışmanıdır.
2016 yılından itibaren proje finansmanı ve kurumsal finansman özelinde kendi kurduğu Profinstance Danışmanlık & Eğitim A.Ş. bünyesinde danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini yürütmekte olup, aynı zamanda 6 kişilik bir finans ekibine liderlik etmektedir. Özlem Kıldır ayrıca Sabancı Üniversitesi “Enerji Yönetimi Yüksek Lisans Programı”nda, Özyeğin Üniversitesi “Perakende Yönetimi Lisansüstü Programı”nda ve Koç Üniversitesi “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Programı”nda araştırmacı ve eğitmen olarak görev almıştır. Proje Finansmanı alanındaki çalışmaları sonucunda 2018 yılında Wealth&Finance International tarafından En İyi Proje Finansman Danışmanlığı– MENA (ODKA) ve Proje Finansmanı Alanında En İlham Verici Kadın seçilmiştir.