İSO

Dahilde İşleme Rejimi Mevzuatı ve Uygulamaları Webinarı

    Webinarda dahilde işleme rejimi mevzuatı ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
    İçerik:
    •    Dahilde İşleme Rejiminin Önemi, Avantajları,
    Elektronik Ortamda Belge Alınması ve İlgili Mevzuat
    •    Teşvikler

    Webinar 09 Ağustos 2024 tarihinde 14:30–17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak webinarda, webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

    Webinar günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

    https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

    Eğitim Yeri: Online / Zoom

     
    Ücret ve Kayıt:
    Katılım ücretsizdir.


    Eğitime kayıt için tıklayınız.

     

Adres : Online;

Eğitmenler

Picture
Mustafa Caner Sevimli
Danışman

Dış ticaret işlemleriyle birlikte Gümrük Mevzuatı konusunda da kendini geliştiren Sevimli, yönetici olarak çalıştığı firmada Gümrük departmanı kurulmasına önderlik yapmış olup, gümrük işlemlerini de firma bünyesinde doğrudan temsilci olarak gerçekleştirmiştir. Dünya Gazetesi’nde 2000 yılında Serbest Bölgeler konusunda ilk makalesini yazmıştır. 2001 yılında İstanbul Hazır Giyim Konfeksiyon İhracatçı Birliklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur. 2002 yılında araştırma için Çin’e düzenlenen iş seyahatine resmi heyetle birlikte katılmıştır, tespit ve yorumları İTKİB web sayfasında rapor olarak yayımlanmıştır. 2002 yılında yapılan sınavı kazanarak Gümrük  Müşaviri olmaya hak kazanmıştır. 2002 yılından itibaren İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Bölümünde yüksek lisans eğitimi vermeye başlamıştır. Aynı dönemde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde uygulamalı olarak yapılan Dış Ticaret Sürekli Eğitim programlarında öğretim görevlisi olarak eğitim hizmeti vermiştir.

Okan Üniversitesi’nde  Uluslararası Ticaret Bölümünde Lisans ve Yüksek Lisans, Kültür Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Bölümünde Yüksek Lisans, Aydın Üniversitesi’nde Dış Ticaret Sürekli Eğitim Merkezinde Dış Ticaret Eğitimi ve Gümrük Müşaviri adayları için sınava yönelik Gümrük Mevzuatı Eğitimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nde  Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin organize ettiği Dış Ticaret Sürekli Eğitim Programında Dış Ticaret Eğitimi, Bahçeşehir Üniversitesi’nin düzenlediği dış ticaret ve gümrük konusundaki eğitimlere firmaların kendi bünyelerinde eğitim vermiştir. İGEME - İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Dış Ticaret Eğitim Programlarında Dış Ticaret Uzmanı olarak çok sayıda ilde eğitim vermiştir. 2010 yılında Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri olmuştur. 2013 yılından itibaren kendi adına kurduğu firma ile dış ticaret ve gümrük konusunda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır. Bilirkişi olarak dış ticaret ve gümrük konusunda İstanbul Mahkemelerinde görev almıştır. Halen Türkiye genelinde Ticaret ve Sanayi Odalarında, İhracatçı Birliklerinde, Trakya Kalkınma Ajansı ve diğer sivil toplum örgütlerinde eğitim hizmetleri vermektedir. Eğitim hizmetleri yanı sıra değişik sektörlerde faaliyet gösteren dış ticaret firmalarına; Dış Ticaret, Gümrük, Dahilde İşleme Rejimi ve Yetkilendirilmiş Yükümlü Mevzuatı ve Uygulamaları konusunda Gümrük Müşaviri olarak danışmanlık ve denetim hizmeti vermektedir. İstanbul Hazır Giyim İhracatçı Birlikleri tarafından 35. Yıl anısına Yaşa Boyu Üstün Hizmet Belgesi verilmiştir.